Menu Filter

ESPAI TÒNIC Centre d'investigació artística

ESPAI TÒNIC

Carrer de Ponent 25, Vulpellac, Girona
 • Baix Empordà
 • La Bisbal d'Empordà, Vulpellac
 • Punto de distribución UT
 • Abierto todo el año

Tags: arte, catalunya, empordà, espai tònic, exposiciones, galería, guillermo basagoiti, la bisbal, la bisbal d'empordà, vulpellac

Un espai destinat a exposar obra d’autor i diferents produccions paral·leles. Concebut com a espai d’experimentació i investigació des d’on difondre l’Art com a eina per a entendre i enriquir la cultura.

ESPAI TÒNIC es troba ubicat dins d’una antiga fàbrica de ceràmica de La Bisbal d’Empordà. Aquesta bòbila, “Can Carreter”, ha estat adaptada i restaurada per a mantenir el seu aire original, ressaltant d’aquesta manera la història que la conforma.

OCTUBRE – JUNY
Dilluns a divendres:
11:00h a 14:00 – 17:00h a 20:00h
Dissabtes: 17:00 a 20:00h
Fora d’aquest horari: hores a convenir reservant per telèfon

JULIOL – SETEMBRE
Dilluns a divendres:
11:30h a 13:30 – 18:30h a 20:30h
Dissabtes: 18:30h a 20:30h
Fora d’aquest horari: hores a convenir reservant per telèfon

“L’Associació Cultural “El Nou Graner” sorgeix davant la necessitat de vehicular diferents línees d’investigació artística lligades a entendre, analitzar i promoure la cultura que ens conforma.

Per a poder donar a conèixer aquestes investigacions artístiques hem creat ESPAI TÒNIC. Una àmplia sala dins una antiga fàbrica de ceràmica la La Bisbal d’Empordà.

ESPAI TÒNIC es nodreix en primera instància de les peces de Guillermo Basagoiti, artista escultor, amb taller contigu a la sala i que en disposa per anar contextualitzant les seves peces, i de Tònic | Disseny i Publicitat, una iniciativa de difusió i comunicació per a projectes amb ànima, que te el seu lloc de treball en l’altre sala de la mateixa fàbrica.

ESPAI TÒNIC, així mateix es presenta com a plataforma oberta a aquells que vulguin difondre i comunicar els seus projectes, i com a sortida per a la producció artística local sense ànim de lucre directe.

ESPAI TÒNIC es doncs un lloc d’experimentació i de creació, un punt de comunicació entre l’artista i la població que ens rodeja, amb l’objectiu primordial de donar eines tant de reflexió i anàlisis sobre la nostre cultura, com de contemplació estètica.

Benvinguts!”

No reviews for ESPAI TÒNIC yet. Be the first to leave one!

Leave a review for ESPAI TÒNIC

 • Quality

  How was the quality of this place?

  Please rate this field.
 • Service

  How would you rate the service?

  Please rate this field.
 • Value

  How was the value for this place?

  Please rate this field.

Type in your name.

Type in a valid email.

Type in a title.

Type in a comment.