Menu Filter

CLARA ESTEVE STUDIO Un nou espai a Calonge per a dissenyadors made in local

CLARA ESTEVE STUDIO

Sant Joan 22, Calonge, Catalunya
 • Baix Empordà
 • Calonge
 • Punto de distribución UT
 • Abierto todo el año

Tags: calonge, clara esteve studio, colecciones únicas, costa brava fashion weekend, diseño, empordà, moda, ropa, tcn

Amb set anys, la Clara Esteve, de família de músics, ja esbossava maniquins amb paper i llapis i feia roba a mà per a les nines. Als divuit es va matricular a l’IDEP i ara és dissenyadora. Ha treballat durant catorze anys amb TCN, una marca referent en moda de bany, íntim i llenceria. La seva passió per la moda l’ha portat a ser una de les impulsores del Costa Brava Fashion Weekend, que es celebra a Sant Antoni de Calonge des de fa tres anys.

Ens citem amb la Clara a la terrassa de l’hotel Trias de Palamós i ens explica el seu nou projecte: el Clara Esteve Studio, un espai-taller a Calonge que vol ser pol d’atracció de dissenyadors locals i que també li permetrà engegar la seva pròpia línia de bany que, anuncia, serà subtil, minimalista, de colors neutres i amb essència pròpia generada pels petits detalls.

“Fa gairebé un any vaig decidir deixar l’exclusivitat amb TCN i endegar el meu projecte personal. La meva idea és oferir un servei professional de disseny, gestió i desenvolupament de producte a marques prêt-à-porter que vulguin iniciar una línia de bany i d’íntim. Cada marca per a mi és un repte, perquè haig d’adaptar-me al que ells ja ofereixen i ser molt sensible al seu estil. Des del principi, però, m’he imaginat l’Studio com un punt de referència per a dissenyadors de l’Empordà. M’agradaria que fos, igual que ho és el Costa Brava Fashion Weekend, una plataforma d’oportunitats per a artistes i dissenyadors emergents made in local. La idea és programar presentacions de col·leccions, vendes puntuals, showrooms… Ja hem fet cinc esdeveniments que han estat tot un èxit. L’espai és ampli i funcional; de sostres alts i amb moltes possibilitats, obert a rebre i col·laborar amb dissenyadors i artistes.”

No reviews for CLARA ESTEVE STUDIO yet. Be the first to leave one!

Leave a review for CLARA ESTEVE STUDIO

 • Quality

  How was the quality of this place?

  Please rate this field.
 • Service

  How would you rate the service?

  Please rate this field.
 • Value

  How was the value for this place?

  Please rate this field.

Type in your name.

Type in a valid email.

Type in a title.

Type in a comment.